Beoordelingen van Cafetaria de Toren Breda

Recente recensies van Cafetaria de Toren Breda

5 sterren na 43 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was goed warm en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De béste friet van Breda!!!!

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, en lekker eten.

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

problemen bij de voordeur prima opgelost door de bezorger. Daarna weer lekker gegeten.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet smaakte deze keer iets minder vers. Verder gewoon goed.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend snelle bezorging. Nog lekker warm eten

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, snelle levering en goede friet! Bestellen hier nog een keer

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en snacks en de bestelling was er super snel! (15 min)

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vonden het heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45m bezorgtijd vond ik erg lang

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en het was erg lekker

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kealiteit friet en snavks . Proeft altijd naar vers vet! Snell bediening alleen soms wordt de pindasaus vergeten. Dat is dan vervelend als je rhuis bent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

De friet was super, alleen zat er mayo bij ipv satesaus. Daar baalde ik wel van aangezien ik geen mayo lust.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snelle service. In 25 minuten thuis. Nette bezorger. Alles perfect in orde en lekker warm.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteot is altijd goed, daarom ga ik naar De Toren. Echter, een online bestelling afhalen duurt geregeld langer dan initieel aangegeven waardoor je toch nog lang staat te wachten. Gisteren had ik beter geen bestelling online via de website kunnen plaatsen en gewoon kunnen bestellen in de zaak. Was ik sneller geweest, vind ik irritant (heeft het geen nut). Daarnaast zijn de prijzen online via de website per artikel €0,10 duurder, ook vreemd. Je betaald dus meer voor afhalen dan bestellen in de zaak zelf. Voor thuisbezorgen is dit ook zo, terwijl je ook 3 euro bezorgkosten betaald. Overigens is deze service erg goed. Er mag alleen wel nog minder plastic gebruikt worden, jullie doen het al redelijk, maar het kan nog beter.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, handig verpakt. Goede bezorging, netjes gedaan. Mail over status bestelling is handig.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging zelf was goed alleen jammer van de lauwe/koude friet en de slappe kroket.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

H

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd alles perfect gebakken... lekker en snel bezorgd !! :)

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en bezorgd binnen 20 min

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging. Alles nog lekker warm en fantastische friet en snacks! En dan ook nog gratis blikje frisdrank. Wij zijn vaste (bezorg)klant. :)

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging en goede kwaliteit. Dit maal voldoende saus. We hebben lekker gegeten.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht en heerlijke friet.

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds met recht de beste friettent van Breda. Hopelijk houden ze dat nog lang zo!

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie toelie, bezorger komt 10 min van de cafetaria af en alles is nog steeds mad lekker. Doorbakken doen en saus apart. Geen dank.

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is dat ik zelf nog saus in huis had, want die klopten van geen kanten. Geen ketchup, geen curry en uitjes door de mayo.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede friettent, Zeer lekker die verse friet. Bestelling ook mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top zoals altijd!! Heerlijk gegeten en snel geleverd, en dat voor een zaterdag!

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, warm en de friet was niet helemaal slap geworden. super goed geholpen over de telefoon!

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en lekker eten! Heel lief meisje aan de telefoon die nog om aanvullend informatie vroeg en mij een update gaf van mijn bestelling. Deborah heet ze geloof ik.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker bakkie friet op schoot en het vrouwtje naast je! Puur geluk.